Port
Oostende ... "Koningin der badsteden"

Studio

"TROPEZINA 5 C"

te huur aan de kust...
De weg naar de parking, naar het strand, ...
 
 
 
 

 

Weg naar de studio - Zijn auto parkeren - Naar het strand gaan - Shopping

 

  • Weg naar de studio

met de auto

Met de trein

 

  • Parkeren in Oostende

Oostende is een stad waar het beter is zich niet te verplaatsen met de auto ! Er is weinig gratis parkeergelegenheid ... Alle plaatsen zijn tegen betaling (parkeermeters), en beleefde en hardwerkende werknemers van een privémaatschappij lopen dagelijks de straten af, op zoek naar auto’s waarvoor er geen parking betaald werd (indien men u betrapt, kost het u 25 euro en, geloof ons, u zal niet ontsnappen!). Zodus raden wij u aan ... :

1) naar de studio te rijden om uw bagage uit te laden

2) en dan uw auto te parkeren in de gratis parkings bij de ingang van de stad, op ongeveer 15 minuten wandelen van de studio. Zo hoeft u zich tenminste geen zorgen te maken over het uur om uw parkeermeter bij te laden.

 

  • Naar het strand gaan

Niets is eenvoudiger! Na het verlaten van het gebouw, gaat u rechtsaf omhoog op de Torhoutsesteenweg (Leopold) tot aan het rondpunt en vervolgens richting strand. En 5 minutes, vous y êtes ! Op 5min. wandelen bent u er!

 

  • Boodschappen doen

Shopping

Na het verlaten van het gebouw gaat u rechts omhoog de hele Torhoutsesteenweg (Kursaal) af tot aan het casino, u neemt het smalle straatje aan de rechterkant van het Bureau van Toerisme (Langestraat), rechtdoor en zo komt u in de Kapellestraat, de belangrijkste winkelstraat van Oostende (zoals de Nieuwstraat in Brussel ... maar dan kleiner). De winkels zijn open op zondag.

Voeding

Na het verlaten van het gebouw, sla linksaf en ga tot aan het rode licht. Daar gaat u linksaf, en u neemt de Alfons Pieterslaan. U vindt er alle nodige winkels om uw aankopen te doen: GB, viswinkel, een bakker, drogisterij ...